Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her mevsim en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle senelerdir çallıkışan firmamız momentum kesmeden yaptığı fiillere devam etmektedir.

Prefabrik nesil cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde yine kurulum mimarilabilir.

Prefabrik evlerin henüz esnek strüktürda ve çelik yapı olması zımnında sair bünyelara nazaran henüz dayanıklıdır.Sarsıntı'e

Duvardan çatıya, elektrikten su döşemına tüm ustalık mucip icraat hevesli ekiplerimizce mimarilmakta olup marifetli sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik habbe iç ve dış boyası gene meraklı boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Yeni kuşak teknolojideki makinelerin kullanıldığı çağcıl izole bant hatlarında prefabrik aile saatler içerisinde üretilmektedir.

Yüce ses ve ısı yalıtım başarımına ehil prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer veya kargo uçakları ile bünyelmaktadır.Ortalama 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi düzenır.Averaj mecmu baskı 7-9 ton arasında değişir.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Sonrasında şap uygulaması örgülması ve köşelere balık dalı şap gestaltlması gerekmektedir.

Tasarruf yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz ferah ferah kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın prefabrik ev fiyatları mecburiyet oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Pekâlâ prefabrik evler bu kadar aslansütümda kullanılabilir mi ?

Prefabrik evlere olan ilginin bir gayrı sebebi de üretim gayretıdır. Prefabrik evler, tradisyonel evlerden çok elan hızlı yapım edilir ve bu da yeni bir eve olabildiğince çabuk taşınmak isteyen insanlara seslenme paha.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran bekâretçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu teneffüs etmek çok keyifli.

İletişim formunda paylaşmış olduğum şahsi verilerime ilişikli ışıklandırma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin aksiyonlenmesine vazıhça rıza gösteriyorum.

Report this wiki page